Gebruikersnaam: Wachtwoord: Herinner me?: [?]
Vraag nieuw wachtwoord aan
Get Adobe Flash player

Privacy en voorwaarden.

Privacy, Voor een goed functioneren van deze ecardservice, en ter bescherming van u en onze site, gelden de volgende regels.
Uw privacy wordt in acht genomen in deze wijze: de gegevens worden niet doorverkocht, of voor marketing gebruikt. Uw gegevens gaan in onze database.
Enkel onze webmaster heeft toegang tot deze database.
Wij behouden het recht, gegevens te verwijderen.
Plaatjes en fotos die u upload op onze webserver! Zullen van tijd tot tijd door de webmaster worden gescreend, deze kunnen en zullen zonder opgaaf van reden door de webmaster worden verwijderd wanneer deze in onze ogen aanstootgevend zijn; wat u niet wilt dat wij kunnen zien, mag u dus ook niet versturen via onze site! Verstuur geen prive plaatjes of fotos via deze service, het plaatjes upload systeem. Enkel plaatjes waarvan u het niet erg zou vinden als deze openbaar vertoond zouden worden, die mag u uploaden, ingezonden plaatjes zullen wij niet doorgeven aan derden, maar worden als de ecard-tijdslimiet voorbij is, automatisch verwijderd.
U moet begrijpen, dit is een ecard service van de Volle-Evangelie.nl website, en wij behouden ons het recht voor, inzage te hebben in alle door onze servers gaande en opgeslagen informatie, en deze indien wij dit wensen te verwijderen.
Informatie die niet door ons gezien mag worden, mag u niet plaatsen op deze server, en mag u niet invoeren in deze ecard-service.
Wat kan u versturen: een leuke vakantiefoto, een bemoedigend plaatje, een zelfgemaakte ecard-plaatje, alles wat bemoedigend en aangenaam kan zijn, maar wel in de lijn past van de Volle-Evangelie website Dus zeker geen geweld, geen haatzaaiende informatie, geen nieuwsfotos, geen pornografie (of wat daar in de buurt komt), geen plaatjes waar andermans copyright op zit, enz, en geen plaatjes van dingen waar volle-evangelie.nl niet achter zou kunnen staan. Wij respecteren de standpunten en geloofsovertuigingen en levenswandel van anderen, respecteerd u ook de onze, door onze site niet te gebruiken voor dingen die tegen onze standpunten en geloofsovertuiging enz, in gaan. Uiteraard kan u alleen uw eigen plaatjes versturen wanneer u ingelogt bent als lid, het lidmaatschap is gratis, registreer u dus vandaag nog!

Geen lelijke woorden, geen dingen uploaden die tegen het Christelijk geloof in gaan, overtreders worden geblokkeerd... Ontvangen ecards kunnen in Spam / ongewenste Email folders zitten, let dus op. Ontvangt u onze ecards niet, terwijl ze wel verzonden zijn, neem eventueel contact op met ons, en evt met uw email provider, voor het geval zij de ecards blokkeren.

Weer naar boven

Algemene voorwaarden | Gegevensbescherming | Over ons | Uw Redding Totaal bezoeken: 2575706
We hebben 369 e-kaarten in 37 categorieŽn. | Laadtijd: 0.0097 seconden.